Tjenester

Fotograf


Kreativ, personlig og åpen fotograf basert i Bergen, Vestland. Bilder fra viktige dager og stunder i ditt liv er skatter du kan se tilbake på gjennom hele livet.

Om du vil ha meg med på en begivenhet eller stelle i stand en uformell fotografering i hjemmet eller utendørs, så hjelper jeg deg gjerne. Øyeblikkene i ditt liv er alle viktige, og de bør foreviges for deg og fremtidige generasjoner!


Jeg tar bilder ved bryllup, arrangementer, til sosiale medier, nettsider, bedrifter og mye mer!

Kontakt meg med ditt behov så finner vi løsninger for ditt behov, sammen.

Innholdsproduskjon


Video, foto, tekst og personlighet! Dette og mer spiller inn i produksjon av innhold som er skreddersydd for deg på dine plattformer!

Jeg bistår med min kunnskap og fanger essensen av deg og/eller din bedrift med personlighet og innhold tilpasset dine kanaler.

Alt dette kombinert med en målrettet strategi for hvor dine mål skal settes, sammen finner vi beste vei dit!

Sosiale medier


Sosiale medier har blitt en naturlig del av hverdagen vår og det betyr at innholdet her skal gjenspeile deg som person eller bedrift på en engasjerende, informativ og personlig måte.

I det minste er dette min tilnærming til ulike plattformer du måtte befinne deg på. Mye kan grubles over og analyseres, men i bunn og grunn er det viktigste å få innholdet ut!

Dette hjelper jeg deg med – ta kontakt for en prat så finner vi løsninger som passer perfekt for nettopp deg!

Bryllup


Med 5+ år erfaring som bryllupsfotograf stiller jeg alltid med kunnskap og planer for å få det beste ut av din store dag!

Jeg ser på hvert eneste bryllup som helt unikt da jeg får ta del i hvert enkelt pars største dag utenfra og være vitne til en kjærlighetserklæring dere gir hverandre!